Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Finger Gyroskop Toppe Mini Desktop Dekompression Roterende Sfæriske Gyroskop Metal Gyro Optisk Illusion Toy

Finger Gyroskop Toppe Mini Desktop Dekompression Roterende Sfæriske Gyroskop Metal Gyro Optisk Illusion Toy

rabatter

    kr9.17 kr11.57
    • (1)

SKU: e991

Tags: anti-stress, monkey, Hamster, pet blød kanin sele snor, diy-gyro-toy, hånd forstå toy, pille toy, vilde hamster bur, Papegøje Legetøj, bambus fuglebur.

Specifikation:

  • Sæt Type: No
  • Model-Nummer: Fingerspids Lille Cyklon Gyro
  • Materiale: Legering
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Er du i kærlighed med filmens Begyndelse?Derefter dreje starten er det bedste tilbehør til dig.Rotation tid er omkring 3-5min.

Hvis du ikke er en fan, eller har ikke engang set, så er spin er et godt valg for dig.Det er en utrolig spin stykke legetøj, der vil gøre dig falde ind i det, helt sikkert.

Fingerspids Lille Cyklon Gyro er det mest populære legetøj, at de fleste af de generationer kender det fra deres barndom.Dog, den berømmelse af spin starter med amovie kaldet Begyndelse.Som alle emne af filmen blev bygget på den lille tur, alle mennesker forsøger at have en spin start effekt.Derfor bringer Starten effekt til dig med en særlig toy, der kaldes spin inceptions.Udover den cool følelse af filmen, som er en spin inception er et fantastisk værktøj for dig til at lindre stress og nyde dig selv med venner.Hvad mere er, spin start kan være en dejlig gave til din familie og venner.

Hvad gør den så speciel?

Legering materiale værktøj, der har en størrelse på 28 mm .Desuden er der Fem farve valg er tilgængelige for dig.Du kan vælge den, du kan lide mest.Men vær opmærksom på, at det for evigt spin start er ikke for børn under 3 år.

Ved at købe denne fantastiske metal gyro du vil gøre dem meget glade.Desuden, som en gave, det kan være en perfekt tabel tilbehør, så godt.

Hvad mere er, for evigt spin start kan være en fantastisk stress reliever.Så kan du se denne lille fantastiske ting, spinning og slippe af med den stress, du har fået hele dagen.Derudover, for evigt spin start er af metal og har smukke farver.Således, du kan bruge det som en lille, men fantastiske detaljer til dit hjem design.

Specifikationer

Vægt

Produkt Vægt: 25G

Pakke Vægt: 32G

Produkt Størrelse

(L x W x H)

3 × 3 × 3 cm / 1.2 × 1.2 × 1,2 cm

Pakke Indhold

Fingerspids Lille Cyklon Gyro × 1

Materiale

Bemærk Legering

På grund af manuelle målinger, tillad svag måling afvigelser.

På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, der vises på billedet.

Du kan også gerne