Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Hot Salg MayFlash MAGIC-S PRO Wireless til PS4/PS3/Xbox, En S/360-Controller Kampene Stick Adapter til Nintend Skifte /PC

Hot Salg MayFlash MAGIC-S PRO Wireless til PS4/PS3/Xbox, En S/360-Controller Kampene Stick Adapter til Nintend Skifte /PC

Videospil

  kr240.29 kr308.08
  • (2)

SKU: e97

Tags: amiibo kort, joycon switch, mini pci express-wifi, xbox 360 controlls, nintendo skifte controlers, ps4-tætning, skin til xbox 360 fedt, lb, rb kofanger-knappen for xbox controller, sagen nintendo skifte, mi vippekontakt.

Specifikation:

 • Moq: 1stk
 • Pakke: Bubble taske+Hårdt papir box
 • Kompatibel Mærke/Model: Ingen
 • Mærke: HeroAngel
 • Funktion 1: Nyeste Design
 • Oprindelsessted: ShenZhen Kina
 • Tracking-Nummer: Registreret tracking nummer
 • Indslag 2: Støtte Dropshipping
 • Model-Nummer: for Nintendo Skifte
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Leveringstid: 1-3 dage arbejdsdage
 • Kompatible Modeller: For Magic-NS Trådløse controller adapter til Nintend Skifte/PS3/PS4/PC
 • QC: 100% Ægte Testet én efter én
 • Funktion: For Magic-NS Trådløse controller adapter til Nintend Skifte/PS3/PS4/PC

modname=ckeditor Hot Salg MayFlash MAGIC-S PRO Wireless til PS4/PS3/Xbox, En S/360-Controller Kampene Stick Adapter til Nintend Skifte /PC

1.Før shippping enkelte elementer vil blive testet godt.

Vi kan gøre det : 1,kvalitetskontrol:Alle video spil reservedele skal være testet af vores professionelle QC team. 2,Leveringstid: leveringstid er 1 eller 2 arbejdsdage. 4,Efter tjeneste:opretholde kvaliteten for det første princippet om at prioritere kunder. 5,Produkt model: Vi kan tilbyde alle former for reservedele og tilbehør, for eksempel til xbox360,Sony,For Nindtendo og så videre. 6,Information: Vi deler de nyeste oplysninger om video spil reservedele til alle vores kunder. 7,Vi er en engros-og detailhandel leverandør af video-spil på mindst 7 år, har vi rig erfaring.

Funktioner :

Avanceret version af Mayflash Magic-Serien adapter.Med LED-indikator, der viser seks forskellige arbejdstilstande.Mere konsol og funktioner er understøttet!

Kompatibilitet: - til Nintendo Switch til PlayStation 4, PlayStation 3, Windows, til NEOGEO mini, til PS Classic

Controller Kompatibilitet: - efter Bluetooth-Controllere: Xbox for Bluetooth controller, for DualShock 3, DualShock 4, for DualShock 4 Pro, til Wiimote, for Wii U Pro, for at Skifte til Glæde-Ulemper, til at Skifte til Pro - Kabel USB-Controllere: Den trådløse controller, der kommer fra din konsol vil blive en wired controller ved blot at tilslutte et standard USB-kabel (med undtagelse af til Xbox 360, som kræver en officiel Microsoft kablet til Xbox 360-controller).For de bedste resultater, anbefales det, at du bruger originale for NintendoSwitch Controllere, eller egentlig til Xbox eller PlayStation-controllere og-kvalitet, der er certificeret USB-kabler.

Funktioner: - for DualShock 4 støtte vibrationer / 6-akse bevægelse på for at Skifte - X-input mode støtte vibrationer - Vibration intensitet kan justeres. 7 niveauer af vibrationer intensitet - knapperne A, B, X, Y, der kan udveksles. - Lag-fri

BEMÆRK: Kun en for Bluetooth controller er understøttet for en adapter.Du kan forbinde to eller flere controllere med to eller flere adaptere af en HUB (IKKE inkl.). - Et kabel USB controller og en trådløs Bluetooth-controlleren kan tilsluttes på samme tid, men begge af dem har de samme funktioner og kan kun spille ét spil karakter. - Drej på "Pro Controller Wired Kommunikation" af til Nintendo Skifte system, når du skifter den adapter til til at Skifte til Pro-tilstand - for at Logitech wireless gamepad F710 er understøttet.Sørg for, at du tilslutte emitter til den adapter, før du bruger.

Pakken Indeholder:

1 x Magic-S Pro-Adapter

1 x USB-Kabel Type C

1 x Knapper Mærkat

1 x Manual Bemærk: 1. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. 2. Tillad lille afvigelse til måling af data og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller. 3. Hvis tvisten grund af dont vide, hvordan at bruge, er ikke blevet accepteret, da de herunder manuelle inde thx . 4. Hvis finde pakken eller produkter, der er beskadigede eller manglende genstande pls tage klare video for fuld pakke og real vægt modtaget ,og kontakt os på første gang .så kan løse for dig asap thx .

PS: Dette item omfatter kun Adapter, andre konsoller eller tilbehør på billederne demo er ikke inkluderet i prisen.

modname=ckeditor

Du kan også gerne