Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Baby Silikone Uddannelse Tandbørste Baby Begyndervanskeligheder Rør Stavre Bidering Tygge Legetøj Begyndervanskeligheder Gave For 0-6M Spædbarn Baby Tygge

Baby Silikone Uddannelse Tandbørste Baby Begyndervanskeligheder Rør Stavre Bidering Tygge Legetøj Begyndervanskeligheder Gave For 0-6M Spædbarn Baby Tygge

rabatter

  kr9.55 kr13.66
  • (0)

SKU: e750

Tags: sjove tandbørste, for tænder bidering, bidering til voksne, digital silikone bidering, baby børste tand, 3 5mm silicium rør, u silikone bidering, 35mm silikone tube, dog for toy, pet-toy.

Specifikation:

 • Form: Lang
 • Materiale Funktion: Latex Fri, Nitrosamine Gratis, Phthalat Fri, BPA-Fri, PVC-Fri
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Funktion: Uddannelse Tandbørste
 • Aldersgruppe: 4-6 måneder
 • Materiale: Silikone
 • Pakning: Enkelt lastet

Beskrivelse:

♥ [100% fødevare-grade blød silikone] Vores baby bidering er lavet af mad-grade silikone, fri for bisphenol A fri for PVC, der er fri for bly og phthalater, som er sikker og ikke giftige, og kan være nedkølet og steriliseret.Kan fryses.

♥ [Effektivt at lindre begyndervanskeligheder ubehag] Innovative design, der er egnet for børn at tygge, blød og hule, fleksible design gør det muligt tilbage pres på tandkød, samtidig med at skære tænder, i er svære at nå dele til at berolige baby.For effektivt at fremme vækst af tænder.

♥ [Perfekte størrelse og i flere farver], at Vores begyndervanskeligheder rør er 6.8 tommer (ca 17.3 cm) lang, hvilket er praktisk for små hænder til at gribe og lille måne, der er babyer til at tygge.En bred vifte af lyse farver og easy-to-grip-design hjælpe dem med at udvikle fleksibilitet og hånd-øje koordination, der er egnet til babyer og småbørn fra 0 til 6 måneder 6 til 12 måneder.

♥ [Nem at rengøre] Vi giver en rensebørste til nemt at rengøre bidering før og efter brug.Sørg for at tjekke for pesticidrester i røret, og rengør dem grundigt.Vores bidering rør kan fryses, og kan anvendes sikkert i opvaskemaskine og køleskab!

♥ [Gode Gaver], vil Du modtage 4 hule tand-rør og rengøring af pensler.Lommerne er nem at bære og kan bruges næsten overalt.Dette vil være en stor gave til din baby!

Specifikationer:

Materiale: Silikone

Pakning: single pack

Gælder alder: mere end 3 måneder

Farve: pink, lilla, grøn, blå, orange

Pakke Inkluderet:

1*baby tand-rør

Du kan også gerne