Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

130cm Power Supply Kabel Til DJI FPV Beskyttelsesbriller V2 USB-PD-Hurtig Oplader PD Port Mobile Power Line For DJI FPV Beskyttelsesbriller Tilbehør

130cm Power Supply Kabel Til DJI FPV Beskyttelsesbriller V2 USB-PD-Hurtig Oplader PD Port Mobile Power Line For DJI FPV Beskyttelsesbriller Tilbehør

rabatter

    kr25.17 kr41.23
    • (1)

SKU: e498

Tags: strømforsyning rc, dji ronin, drone højttaler, fatshark, batteri fatshark, drone mærkat, dji ronin s, dji mærkat, mavic pro, batteri sg907.

Specifikation:

  • Mærke: Geartronics
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatibel Drone Model: DJI FPV
  • Kompatibel Drone-Mærket: DJI

Beskrivelse

Funktioner:

1. Stikkene i begge ender af spændingsforsyningen er specielt designet, så der vil ikke svinge til venstre og til højre efter tilslutning, og de to parter har den virkning, fastspænding, så det er ikke let at falde af, og flyet er mere behageligt.

2. længde 30cm og 130cm er valgfri.Den korte line kan bruges med batteri box eller et andet batteri transportøren til at forbinde batteriet med briller i en kort måde, så batteriet briller kan integreres og anvendes mere præcist; længden af den lange linje er den samme som for de oprindelige fabriksindstillinger, som kan bruges som reservedele eller reservedele online.

3. Strømforsyningen linje er opgraderet, kobber kerne har en stabil transmission, og wiren er lavet af høj-kvalitets PVC-materiale, som er stærk og holdbar.

Parametre:

30cm vægt strømforsyning line: om 10.8 g

Netto vægt af 120cm strømforsyning line: om 29.4 g

Pakkeliste

1*kabel

Carlosmayoral8

    5
2021-07-09

Neat'm

Du kan også gerne