Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

For Audi A4 S4 B9 2020 2021 2022 Forreste Kofanger Diffuser Læbe Spoiler, Høj Kvalitet ABS Lyse Sort Auto Tilbehør

For Audi A4 S4 B9 2020 2021 2022 Forreste Kofanger Diffuser Læbe Spoiler, Høj Kvalitet ABS Lyse Sort Auto Tilbehør

Udvendige Dele

  kr594.72 kr1 043.37
  • (0)

SKU: e1279

Tags: audi a4 b7 spoiler, audi a4 b9 tagspoiler, tilbehør audi a4 b9 grill, For Opel, audi a4 b9 kofanger, spejl audi s4 b9, audi a4 b9 black gitter, forhandler af nissan, audi s4 b6, s3 front læbe.

Specifikation:

 • Element Vægt: 3kg
 • Oprindelsesland: Guangzhou.Kina
 • Diffuser Farve: Lyse Sort / Carbon Fiber Mønster
 • Bil Model: Audi A4 S4 B9
 • Element Type: Kofangere
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Item Bredde: 0inch
 • Materiale Type: Høj Kvalitet PP ABS Diffuser
 • Item Længde: 0inch
 • Specielle Funktioner: Modstandsdygtig over for UV, vand, snavs, fedt, salt, Mild Syre og Olie.
 • Model År: 2020 20212022
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9001
 • Produkt Størrelse: Gennem Formen Producere. produkt Størrelse 100% Fit for installation.
 • Model Navn: B9 - 008
 • Item Højde: 0inch

1. Før budgivning, kan Du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål, Det er vores fornøjelse at besvare alle dine spørgsmål, men vær venlig at tage et øjeblik til først at læse alle de oplysninger, der gives her, hvor din de fleste spørgsmål' svar.

2. Hvis det ikke er det, så kan du i kontakt med os ved at trade manager eller via e-mail eller Facebook, vi vil besvare dine spørgsmål inden for 1-8 timer.

1. Til A4-S4 B9 2020 2021 2022

2. Høj Kvalitet PP ABS Diffuser .

3. Holdbart materiale modstandsdygtig over for UV -, vand -, snavs, fedt, salt, mild syre og olie.

4. Lav vægt og holdbarhed .

5. Dette er af Høj Kvalitet PP ABS Materiale .

6. Nem installation,montering Fremragende og Overlegen Materiale .

7. Alle vores produkter er gel-coated og særdeles inspiceret før afsendelse .

Vores produkter er af højeste kvalitet, standarder for produktion og forarbejdning af Vores produkter i vores land kun levere salg 4S shop,Vi don\'t ønsker til ringere produkt kvalitet lav pris for at få mere salg,har Vi kun forfølge den højeste grad af kvalitet i produkter.

Produkter Af Høj Kvalitet Kræver Professionelt Personale Til At Erstatte ( Erstatte Den Oprindelige Bil Tilbehør ) For At Installere!

- Om Told --------------------------------------------------------------------

Hvis du har brug for til at erklære reelle værdi på parcle, bedes du fortælle os, at med henblik på meddelelse,e-mail eller trademanager.

----Omkring betaling -------------------------------------------------------------------- 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. ----Omkring forsendelse -------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping af EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Kina post, og osv.( Bortset fra nogle lande og APO/FPO ) .

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.pakken vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage.

3. Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Hvis Ordren Adresse / Tlf / Postnummer / Adressat, Enhver fejltagelse, - Pakken er ude af stand til at blive modtaget.Vi Påtager os intet Ansvar for, Tak !

4. Service Transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Om leveringstiden, vi ikke kan styre perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode !

---- Tilbagevenden&refusion -------------------------------------------------------------------- 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og Vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

4. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, Når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra Erjobb.dk.eller, du kan vælge at få en erstatning.

5. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

---- Om-garanti -------------------------------------------------------------------- 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte det EMS med en udløbet garanti.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Erjobb.dk! ---- Om feedback --------------------------------------------------------------------

1. Vi er afhængige af kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din positive feedback af 5 STJERNER er, at

ekstremt vigtigt for os.Hvis du er stratificeret med vores produkter, Bedes du tage et minut til at forlade os dine positive

feedback. 2. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ feedback, før du kontakter os.Vi vil gøre alt, hvad vi kan og arbejder med

dig for at løse eventuelle problemer.Send negativ feedback er ikke for sent, hvis problemet ikke er løst.

Feedback:

1. Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

Kontakt Os:

1. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Tak!

2. Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har!

Du kan også gerne